A kutyakozmetika ajánlja!

 

Itt ragadom meg az alkalmat arra, hogy a legjobb szívvel ajánljam az oldalon azokat a szakembereket, akik „kutyás életünket” segítik. Teljes odaadással és elhivatottsággal végzik munkájukat. Mindketten országosan elismert szakemberek.

Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat!

 

Állatorvosunkra – dr. Varga Józsefre – évekkel ezelőtt találtunk rá. Igazából sok olyan állatorvost láttam, aki jó a szakmájában, de még egyet sem, aki ennyire elhivatott lenne. Gyakorlatilag nem tudom, mikor alszik vagy pihen, bármikor mentem hozzá beteg kutyáimmal, mindig dolgozott. Nem egyszer jöttem el éjfél körül a rendelőből, akár hétvégén is. Bár az egyébként nagyon jól felszerelt állatorvosi rendelő Budán van, a pacientúra nagyon kiterjedt, sok gazdi az ország legtávolabbi pontjáról fél napot utazik hozzá, csak hogy ő lássa el a beteget. Nála minden állat jó kezekben van. Többet megtudhat róla a http://www.allatpatika.hu/ címen.

A kutyatartás egyik fontos alappillére a megfelelő minőségű, kiváló állateledel. Mi a tápokat és táplálékkiegészítőket és minden egyéb felszerelést a Cséfai Állateledel Nagykertől szerezzük be. Nagy örömünkre szolgál, hogy érdemesnek tartanak bennünket és nem utolsó sorban kutyáinkat arra, hogy támogassanak minket. Ezúton is köszönjük!

Samuházi Vadász rövidszőrű német vizsla kennel

T + S Épitőipari Kft. – Teljeskörű építőipari szolgáltatás, építőipari generálkivitelezés!

Surányi Adrienn

Kutyakozmetikus (OKJ)

Zugló, XIV.ker

© 2017 Adrienn Kutyakozmetika.

Kövess minket!