Surányi Adrienn

2010 óta vagyok OKJ-s kutyakozmetikus. Az Adrienn kutyakozmetikát 2012-ben nyitottam, kezdetben egyedül dolgoztam. Hobby fazonokat nyírok kutyáknak, cicáknak, illetve trimmelek, főleg spánieleket, tacskókat és drótszőrű vizslákat. Rövidszőrű német vizslát tenyésztünk. Jelenleg két kicsi gyermekemmel otthon vagyok, nem vállalok kutyákat. Üzletvezetőként veszek részt a kozmetika életében, nálam lehet időpontot egyeztetni mindenkihez.

Putz Olivia

2010-ben végezte el az OKJ-s kutyakozmetikus képzést. Főként kis és közepes termetű kutyák, cicák hobby kozmetikáját végzi. Legnagyobb részben ő dolgozik a kozmetikában. Kedves és megértő, türelmes a kutyákkal, gazdákkal egyaránt.

Ujfalusi Ádám

Csapatunk legújabb tagja, de rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Rövidszőrű tacskó tenyésztő Hobby fazonokat nyír főleg, de kiállítási felkészítést, felvezetést is vállal: tacskók, vizslák, afgán agár, stb. Profi a nagy testű, hosszú szőrű fajták kozmetikájában: Berni pásztor, colliek, retrieverek, stb. Nagyon szépen és gyorsan dolgozik, de emellett alapos és precíz.

Viktor Róbert

Amerikai cocker és angol cocker spániel tenyésztő, spánieles körökben az egyik legelismertebb és legsokoldalúbb kozmetikus, sok-sok díjjal és címmel, amit felsorolni is nehéz. Kiállítási felkészítést,felvezetést (handling) is profin végez, többször volt az év kozmetikusa a fajtaklubnál. Kozmetikánkban ő végzi a trimmelést (spánielek, szálkás sz. tacskó, schnauzerek, terrierek: westie, airedale, cairn, foxi, stb)

OKJ-s kutyakozmetikus szakképesítéssel rendelkezik, rengeteg kolléga tanul tőle folyamatosan, és szeretné tudni, amit ő 🙂 Mindig vidám, csak úgy elröppen vele a kozmetikában töltött 2-3 óra.

Surányi Adrienn

Kutyakozmetikus (OKJ)

Zugló, XIV.ker

© 2017 Adrienn Kutyakozmetika.

Kövess minket!